Elektromos fűtési megoldások egyenesen az importőrtől

Atlantic Nirvana

Önnek akkor érdemes elektromos radiátorba beruháznia, ha otthonában kellemes hőérzetet szeretne úgy, hogy még energiát is megtakarít.

Az Atlantic Nirvana elektromos radiátor a fűtőkészülékek Rolls Royce-a. 

Emlékeznek még a régi öntöttvas radiátorokra, amelyek olyan kellemes meleget sugároztak? A titok a hő megtartásában rejlik.  

A Nirvana radiátor pontosan ebben emelkedik ki a többi elektromos fűtőtest közül.

Tervezői úgy alkották meg, hogy a külső felülete acél helyett aluminium lemezből készült, ezzel korróziót kizárták. A készülék belsejében egy a már fűtőpaneleknél alkalmazott bordázott sötétsugárzót helyeztek el, méghozzá úgy, hogy ezek a fűtőelemek egy glikolhoz hasonló úgynevezett “thermo fluid” folyadékot melegítenek, amely a hő megtartásáért felelős.

De nem érték be ennyivel, ugyanis a vezérlést is finomították. A digitális kijelzővel ellátott programozható termosztát +/- 0,1 celsius fok pontossággal vezérli a készüléket. Ennek az lett az eredménye, hogy a készülék a hőt egyenletesen adagolja, és teszi mindezt úgy, hogy közel 30% villamos energiát takarít meg a felhasználónak (*egy mechanikus termosztáttal szerelt készülékkel szemben).

Design tekintetében is megállja a helyét. A Francia mérnökök ebben is kitettek magukért. Bármilyen legyen is otthona vagy irodája belső kialakítása, biztosak vagyunk benne, hogy ez az egyedi készülék illeszkedni fog a belső kialakításhoz. 

 

 

Ha a gyors és megbízható megoldásokat kedveli, most egy telefonhívással egyszerűen megteheti.

Miért érdemes telefonálnia?

  • Egy szempont vezérel minket, hogy Önnek a legoptimálisabb megoldást kínálhassuk.
  • Immáron 15 éve foglalkozunk elektromos fűtési rendszerekkel.
  • A konkrét problémára nyújtunk megoldást, ha Önnek az egyszerűbb és olcsóbb készülék is elégséges az adott fűtési megoldáshoz, mi nem akarjuk rábeszélni egy drágább megoldásra.
  • Azonban, ha összetettebb fűtési megoldást kell tervezni Önnek, akár komplett házak, üzemek tekintetében, arra is tudunk hatékony megoldásokkal szolgálni.

Hívjon nyitvatartási időben: Hétfőtől-Csütörtökig 07:30-16:30-ig
Pénteken 07:30-14:00 óráig várom az Ön hívását!

+36 20 285 0244

Az Ön elektromos fűtési szakértője: Tóth Zoltán

Milyen készülék lenne Önnek a megfelelő?

Ön már sok elektromos fűtésekkel foglalkozó honlapot megnézett, sok-sok információval rendelkezik, a teljesítményről, a fűtőelemek típusáról, a szigetelés minőségéről, az egyes termosztátok hiszteréziséről, és megannyi technikai adatról. Ennek ellenére sem tudja, melyik lenne Önnek a legmegfelelőbb megoldás egy adott probléma megoldására? Ne csüggedjen, mi tudjuk, hogy eltérő igények eltérő megoldásokat kívánnak. Kérjen segítséget a szakemberektől.

Hívjon nyitvatartási időben: Hétfőtől-Csütörtökig 07:30-16:30-ig
Pénteken 07:30-14:00 óráig várom az Ön hívását!

+36 20 285 0244

Kérjen visszahívást!