Elektromos fűtési megoldások egyenesen az importőrtől

Ecosun-U alacsony hőmérsékletű infra panel

Az Ecosun panel infrasugarakat bocsát ki, amit a napsugarakhoz is lehet hasonlítani. Ahhoz hasonló kellemes érzetet kelt, mellette nem a levegőt fűti, hanem a tárgyakat.
Ezzel a modellel jelentős energia megtakarítás érhető el a hagyományos fűtési módszerekhez képest. Az energia célzottabban tud hasznosulni, például egy adott helyiségben 20-22°C-os hőérzet tapasztalható, miközben a helyiség levegőjét elegendő csak 18-19°C-ra melegítenie.

Akár mennyezetre is szerelhető, így egyben helytakarékos megoldás is egyben. Működési elve miatt ajánlott magas belmagasságú helyiségekben  alkalmazni. Ennek megfelelően kíválóan alkalmas például csarnokok, tornatermek, raktárok fűtésére.
Nem igényel további gondozást, karbantartást, beszerelése nagyon egyszerű és gyors.

Ha a gyors és megbízható megoldásokat kedveli, most egy telefonhívással egyszerűen megteheti.

Miért érdemes telefonálnia?

  • Egy szempont vezérel minket, hogy Önnek a legoptimálisabb megoldást kínálhassuk.
  • Immáron 15 éve foglalkozunk elektromos fűtési rendszerekkel.
  • A konkrét problémára nyújtunk megoldást, ha Önnek az egyszerűbb és olcsóbb készülék is elégséges az adott fűtési megoldáshoz, mi nem akarjuk rábeszélni egy drágább megoldásra.
  • Azonban, ha összetettebb fűtési megoldást kell tervezni Önnek, akár komplett házak, üzemek tekintetében, arra is tudunk hatékony megoldásokkal szolgálni.

Hívjon nyitvatartási időben: Hétfőtől-Csütörtökig 07:30-16:30-ig
Pénteken 07:30-14:00 óráig várom az Ön hívását!

+36 20 285 0244

Az Ön elektromos fűtési szakértője: Tóth Zoltán

Milyen készülék lenne Önnek a megfelelő?

Ön már sok elektromos fűtésekkel foglalkozó honlapot megnézett, sok-sok információval rendelkezik, a teljesítményről, a fűtőelemek típusáról, a szigetelés minőségéről, az egyes termosztátok hiszteréziséről, és megannyi technikai adatról. Ennek ellenére sem tudja, melyik lenne Önnek a legmegfelelőbb megoldás egy adott probléma megoldására? Ne csüggedjen, mi tudjuk, hogy eltérő igények eltérő megoldásokat kívánnak. Kérjen segítséget a szakemberektől.

Hívjon nyitvatartási időben: Hétfőtől-Csütörtökig 07:30-16:30-ig
Pénteken 07:30-14:00 óráig várom az Ön hívását!

+36 20 285 0244

Kérjen visszahívást!