Elektromos fűtési megoldások egyenesen az importőrtől

Atlantic Solius Basic

A gyártó konvektor palettáján a legkedvezőbb árfekvésű készülék.

Mechanikus termosztáttal szerelt berendezés, amelyen egyetlen tekerőgomb segítségével tudja beállítani a kívánt hőfokot. Ezen felül csak egy bekapcsoló gombot tartalmaz. 

Ennek a készüléknek a nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik.

Ideális választás, amikor kedvező árfekvésű készüléket keresünk, egyszerű kezelhetőség mellett.

Az idősebb korosztály kedvelt fűtőkészüléke, mivel mechanikus termosztát által nyújtott egyszerű kezelhetőség sok esetben az elsődleges szempont.  

Tartólábon szerelt kivitel, így kellő mobilitással rendelkezik, hogy Ön bárhol használhassa otthonában, irodájában, vagy bárhol. Dugvilla nélkül kerül forgalomba, így kötődobozba közvetlenül beköthető.

A kiegészítőként elérhető fali konzollal a falra egyszerűen felrögzíthető, nem igényel különösebb szakértelmet. A falikonzolt külön tudja a termékhez megvásárolni.

Vásárlóink sok esetben akár csak kiegészítő fűtésként vásárolják meg, hogy egy zordabb téli napon rásegíthessenek fő fűtési rendszerükre.

Atlantic Solius LCD

A Solius LCD modell összetettebb programozással rendelkezik, amit szabadon módosíthat a saját igényei szerint.

Vezérlése egy precíz elektronikus termosztáttal történik. Az LCD kijelzőn keresztül tudja állítani a hőfokot, programozni a készüléket, valamint ki-be kapcsolni.

A készülék rendelkezik egy gyárilag beállított programmal is, ami egy átlagos családi háztartás életviteléhez tökéletesen igazodik. Ha ettől eltérően szeretné beállítani, akkor saját igénye szerint akár egy napon belül  3 különböző ciklust is beállíthat! A készülék rendelkezik gyerekzár” funkcióval is, így nem kell attól félnie, hogy a gondosan beállított hőfokot egy óvatlan pillanatban a csöppségek átállítják.
A készülék dobozában mellékelve lesz egy részletes leírás, amivel gyerekjáték lesz a beállítása. 

Falra szerelhető modell, amit egy tartólábbal bármikor könnyen mozgathatóvá tehet.

Otthonába, irodájába, főfűtésnek vagy kiegészítő fűtésnek egyaránt tökéletes választás!

Atlantic Solius Wifi

Az Solius Wifi a gyártó fűtőpaneljei közül a legnagyobb tudással bíró készülék. A wifis kivitelnek köszönhetően számos új lehetőséget nyújt a felhasználóknak.

Vezérlése elektronikus termosztáttal történik, amely LCD kijelzővel van ellátva. Egy telefonra, vagy tabletre letölthető mobil alkalmazással wifi kapcsolaton keresztül távolról is vezérelhető.

Az alkalmazás segítségével bárhonnan irányíthatja a készüléket. Munkából hazafelé a didergő hidegben mobiltelefonjával állít 1-2 fokot a termosztáton és máris a meleg otthonba érkezik.   A mai modern fűtőpanelek világában ennek sincs akadálya. 

Önnek csak a tökéletes komfortot kell élveznie, amit ez az egyedi készülék nyújt!

Fali konzollal szerelt kivitel. Ugyanakkor a kiegészítőként vásárolható tartólábbal kellően mobilissá tehető.

Ha a gyors és megbízható megoldásokat kedveli, most egy telefonhívással egyszerűen megteheti.

Miért érdemes telefonálnia?

  • Egy szempont vezérel minket, hogy Önnek a legoptimálisabb megoldást kínálhassuk.
  • Immáron 15 éve foglalkozunk elektromos fűtési rendszerekkel.
  • A konkrét problémára nyújtunk megoldást, ha Önnek az egyszerűbb és olcsóbb készülék is elégséges az adott fűtési megoldáshoz, mi nem akarjuk rábeszélni egy drágább megoldásra.
  • Azonban, ha összetettebb fűtési megoldást kell tervezni Önnek, akár komplett házak, üzemek tekintetében, arra is tudunk hatékony megoldásokkal szolgálni.

Hívjon nyitvatartási időben: Hétfőtől-Csütörtökig 07:30-16:30-ig
Pénteken 07:30-14:00 óráig várom az Ön hívását!

+36 20 285 0244

Az Ön elektromos fűtési szakértője: Tóth Zoltán

Milyen készülék lenne Önnek a megfelelő?

Ön már sok elektromos fűtésekkel foglalkozó honlapot megnézett, sok-sok információval rendelkezik, a teljesítményről, a fűtőelemek típusáról, a szigetelés minőségéről, az egyes termosztátok hiszteréziséről, és megannyi technikai adatról. Ennek ellenére sem tudja, melyik lenne Önnek a legmegfelelőbb megoldás egy adott probléma megoldására? Ne csüggedjen, mi tudjuk, hogy eltérő igények eltérő megoldásokat kívánnak. Kérjen segítséget a szakemberektől.

Hívjon nyitvatartási időben: Hétfőtől-Csütörtökig 07:30-16:30-ig
Pénteken 07:30-14:00 óráig várom az Ön hívását!

+36 20 285 0244

Kérjen visszahívást!