Elektromos fűtési megoldások egyenesen az importőrtől

Beltéri fűtőkábelek padlófűtésekhez

A radiátoros rendszereknél a hő előbb fölszáll a felsőbb rétegekbe, majd miután lehűl, visszaáramlik alulra, kellemetlen huzatot okozva.

Az elektromos padlófűtés egyenletesen oszlatja el a hőt a helyiségben és kellemes meleget biztosít láb-, test-, és fejmagasságban egyaránt.
Általánosságban elmondható, hogy padlófűtés használatával a helyiség hőmérséklet 2 °C-kal lejjebb állítható, anélkül, hogy a komfortérzet változna.

A padlóérzékelős elektronikus termosztátok a padlófűtő rendszerek pontos szabályozását biztosítják.

A kellemes és homogén hőérzetet biztosító elektromos padlófűtés nem igényel semmilyen karbantartást, így hosszú időn keresztül biztosítja othhonának kellemes melegét.

 • Rugalmas, gyorsan reagál a szabályozásra

 • Láthatatlan fűtés (nem rontja el az összképet, illeszkedik bármilyen környezetbe)

 • Könnyen beépíthető (akár utólagosan is)

 • Semmilyen szakhatósági engedélyhez nem kötött

 • Mindenféle burkolat alá könnyen és gyorsan elhelyezhető

 • Meglévő rendszertől független

 • Nem igényel karbantartást

 • Egyedülálló garanciális feltételek
efutesbolt szonyeg belter
F201_1_02n

Kültéri hó és jégmentesítés

Ugye Önnek is ismerős a helyzet, amikor reggel felkelve azzal szembesül, hogy járdáját, gépkocsifelhajtóját, vagy éppen a terasz lépcsőt  vastag hótakaró lepi be. A hóval fedett tárgyak a szépségükön túl rejtenek magukban azért némi busszúságot is.

Nagyon nem mindegy, hogy a reggelt azzal kell-e töltenie, hogy az ónos esőt vagy a vékony jégréteget próbálja eltávolítani a balesetveszélyesnek ítélt kültéri lépcsőről. A napjainkban olyannyira divatos térkő burkolatok egy párás és hideg éjszaka alatt is képesek egyik pillanatról a másikra korcsolyapályává változni. 

Az elektromos fűtőkábelek használatával a csúszós gépkocsifelhajtók, a nyaktörő lépcsők és a fagyos járdák problémáját egy csapásra elfelejtheti.

A vezérlő elektronikával ellátott rendszerek gazdaságos üzemeltetést tesznek lehetővé. Pusztán csak azért mert hideg van, indokolatlan lenne egy kültéri felület fűtése. A fűtésnek akkor van relevanciája, ha a hideg és a csapadék egyidejűleg jelenik meg a felületen. A kültéri fűtőkábel megoldások jellemzően akkor hatásosak, ha ezt a két időjárási tényezőt a fűtőrendszer vezérlő elektronikája képes érzékelni és idejében beavatkozni annak érdekében, hogy a fagyás ne következhessen be.

Sok esetben nem is kell a teljes felületet fűteni, egy gépkocsifelhatjtó esetében elégséges szokott lenni magának a keréknek a nyomsávjait fűteni. 

A kültéri fűtőkábel megoldások általában valamilyen utólagos burkolat alatt (aszfalt, térkő, beton) észrevétlenül teszik a dolgukat. Éppen ezért, hogy ezeket a burkolatokat ne kelljen időről időre felbontani, ezek a rendszerek nagyon komoly minőségbiztosításon mennek keresztül. Ennek pedig az a hozadéka, hogy ezekre a termékekre ugyan gyártónként eltérő de egyedülálló 10 vagy 20 éves garanciális feltételek érvényesíthetők a technológiai ajánlások és a kötelező mérések betartása mellett. 

Kültéri cső és csatorna fűtés

Egyre többen ismerik fel annak a jelentőségét, hogy a fagyvédelemre fordított beruházások és annak a fenntartási költségei elenyészőek az esetleges elfagyás okozta károkkal szemben. Ez a megállapítás ugyanúgy igaz az egyszerű kerti csapokra és a bonyolultabb ipari berendezések csőkísérő fűtésére is. 

A kültéri fűtőkábelekkel megvalósított csatorna vagy vápa fűtéseknek is megvan a maga létjogosultsága.

Csatornafűtéseknél is igaz az , hogy önmagában a hideg nem tenné indokoltá magát a fűtést.

A fűtés igénye akkor jelenik meg, ha a hideggel egyidőben csapadék is megjelenik. Ilyenkor a különböző jégdugók kialakulása akadályozhatja a csapadék szabad elvezetését.

Azzal is számolni kell, hogy egy hóborított tető súlya jelentősen megnövelheti a tartószerkezetre eső terhelés nagyságát.  

A speciálisan ezekre a felhasználási célokra kialakított fűtőkábel megoldások nem igényelnek karbantartást.

Telepítésük viszonylag egyszerű eljárásokat feltételez.

Ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben. 

 

F501_1_05n

Ha a gyors és megbízható megoldásokat kedveli, most egy telefonhívással egyszerűen megteheti.

Miért érdemes telefonálnia?

 • Egy szempont vezérel minket, hogy Önnek a legoptimálisabb megoldást kínálhassuk.
 • Immáron 15 éve foglalkozunk elektromos fűtési rendszerekkel.
 • A konkrét problémára nyújtunk megoldást, ha Önnek az egyszerűbb és olcsóbb készülék is elégséges az adott fűtési megoldáshoz, mi nem akarjuk rábeszélni egy drágább megoldásra.
 • Azonban, ha összetettebb fűtési megoldást kell tervezni Önnek, akár komplett házak, üzemek tekintetében, arra is tudunk hatékony megoldásokkal szolgálni.

Hívjon nyitvatartási időben: Hétfőtől-Csütörtökig 07:30-16:30-ig
Pénteken 07:30-14:00 óráig várom az Ön hívását!

+36 20 285 0244

Az Ön elektromos fűtési szakértője: Tóth Zoltán

Milyen készülék lenne Önnek a megfelelő?

Ön már sok elektromos fűtésekkel foglalkozó honlapot megnézett, sok-sok információval rendelkezik, a teljesítményről, a fűtőelemek típusáról, a szigetelés minőségéről, az egyes termosztátok hiszteréziséről, és megannyi technikai adatról. Ennek ellenére sem tudja, melyik lenne Önnek a legmegfelelőbb megoldás egy adott probléma megoldására? Ne csüggedjen, mi tudjuk, hogy eltérő igények eltérő megoldásokat kívánnak. Kérjen segítséget a szakemberektől.

Hívjon nyitvatartási időben: Hétfőtől-Csütörtökig 07:30-16:30-ig
Pénteken 07:30-14:00 óráig várom az Ön hívását!

+36 20 285 0244

Kérjen visszahívást!